Fri hemleverans på beställningar över 499 kr

Returpolicy

Välkommen till vår returpolicy. Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder är nöjda med varje köp de gör hos oss. Om du av någon anledning behöver returnera en vara, vänligen läs igenom vår returpolicy nedan för att säkerställa en smidig och effektiv returprocess.

1. Registrering och Verifiering av E-postadress

För att påbörja returprocessen måste du först registrera dig på vår webbplats med samma e-postadress som användes vid köpet av produkten/produkterna. Detta är viktigt för att vi ska kunna koppla din retur till rätt order. När du har registrerat dig kommer du att få ett bekräftelsemail med en verifieringslänk. Klicka på verifieringslänken för att verifiera din e-postadress.

2. Initiera Retur

När din e-postadress har blivit verifierad kan du logga in på ditt konto. När du är inne på ditt konto finns det en flik som heter "Ordrar". Klicka på den. Här kommer du att hitta en lista över dina tidigare beställningar. Välj den order som innehåller den vara/varor du vill returnera och klicka på knappen med texten "Retur". Följ instruktionerna för att ange anledningen till returen och eventuell ytterligare information som efterfrågas i formuläret. Skulle ett fel inträffa får du gärna kontakta oss direkt via vårt kontaktformulär - eller direkt via info(at)fyndhandel.se.

3. Returgodkännande

Vår kundtjänst kommer att granska din returbegäran och verifiera att den uppfyller våra köp- och leveransvillkor samt returpolicy. Du kommer att få en bekräftelse via e-post när din retur begäran har godkänts, nekats eller alternativt om kompletterade uppgifter krävs. I detta e-postmeddelande kommer du att få ytterligare instruktioner om hur du returnerar produkten.

4. Förberedelse av Retur

För att säkerställa en smidig returprocess, se till att förpacka produkten på ett säkert sätt för att undvika skador under transporten. Inkludera även originalförpackningen och eventuella tillbehör i dess orginalförpackning.

5. Returnering av Produkten

Följ de anvisningar som ges i det godkännande-e-postmeddelandet för att skicka tillbaka produkten. Använd den tillhandahållna returetiketten och följ rekommenderade returmetoder och fraktalternativ.

6. Inspektion och Återbetalning

När vi mottagit och inspekterat den returnerade produkten kommer vi att behandla din återbetalning. Om produkten returnerades i enlighet med vår returpolicy kommer vi att återbetala det ursprungliga köpbeloppet till det konto eller betalningsmetod som användes vid köpet.

Observera att vissa villkor och undantag kan gälla enligt vår generella returpolicy. Vi rekommenderar att du läser igenom våra fullständiga köpvillkor på vår webbplats.

Tack för att du väljer oss för ditt köp. Vi strävar efter att göra returprocessen så smidig som möjligt för dig. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

Vänliga hälsningar,

Fyndhandel.se